Смачні рецепти

Публіковано admin 8 років тому

Різні цікавинки смакують по різному і рецепт цьому зовсім не показник. У цій статті ми запропонуємо Вам чимало цікавих методів для випічки різноманітних смаковинок, але як Ви самі знаєте, що це лише половина успіху у випіканні смачного печива. Кожна страва і випікання печива цьому не виняток, повинна бути приготовлена з любов’ю та ентузіазмом. Варто лише проявити перші кроки, а далі новаторство Ваших ідей надихне на цікаву оригінальну випічку.

Печиво є особливим частуванням, оскільки так смакує із чаєм чи запашною кавою, що переносить  мрії у особливий світ, відомий лише Вам та вашій свідомості. Це чудове та приємне частування гостей у доволі невимушеній атмосфері. Пісочне печиво смакує як смачний десерт, і ми пропонуємо чимало варіантів у цьому напрям
ку. Коштуючи випічку у компанії із фруктовим чи зеленим чаєм Ви гарантовано релаксуєте, а смачне печиво Вам у додасть солодких вражень та смаків.

Перший чудовий рецепт, який заслуговує уваги, є смачний рецепт приготування оригінального печива «Горіхові мережива». Складники доволі прості та оригінальні одночасно, а саме, сімдесят грам вершкового масла, три столових ложки пшеничного борошна, вісімдесят грам очищених мигдалевих горіхів, 3половинка склянки цукру, дві столові ложки вершків жирністю 35 %, одна чайна ложка ванільного цукру, одна столова ложка рослинної олії.   Приготування смаковинки наступне: необхідно порубати мигдаль ножем в крихту, далі розтопити вершкове масло на повільному вогні. Знявши масло з вогню, розмішати його з просіяним борошном, горіхами, вершками, звичайним та ванільним цукром. Далі необхідно розігріти духовку до 190  ⁰С. Змастивши рослинним маслом два дека, необхідно застелити його пергаментом та викласти чайною ложкою тісто на відстані 6 см. один від одного.  Далі необхідно випікати потягом п’яти хвилин до золотистого кольору. Коли печиво набрало свого кольору можна його перекласти на решітку за допомогою лопатки і остудити його.   А далі вся справа за майстерністю подати печиво та тримати цікавий тон розмови.

Наступним чудом випіка5ння можна сміло назвати печиво «Морська мушля», чудернадське на вигляд та смачне і поживне на смак. Чудово пасуватиме до кави і не тільки. Отже інгредієнти смаколика наступні : необхідно приготувати два яйця, одну склянку цукру, двісті п’ятдесят грам маргарину, двісті грам майонезу, чайну соду на кінчику чайної ложки, погашена соком лимона, одну склянку геркулесу, три склянки борошна, шіпка кориці, сіль. Метод приготування наступний : необхідно розтерти яйця з цукром, далі розтопити маргарин розтопити до м’якості   та розмішати із майонезом, додати погашену соду, борошно, геркулес. На свій розсуд посоліть заміс, а далі залиште на 20 хв. Після того як заміс полежав необхідно пропустити його через м’ясорубку. Надайте форму масі, яка утворилась та посипте корицею. Ретельно обробіть деко, в якому запікатимете тістечка  та розмістіть печиво на відстані від 5 см. одне від одного.  Випікайте печиво на малому вогні до його готовності, ретельно провіряючи його. Остудивши тістечка, приготуйте ароматну каву та подайте гостям як найсмачніше печиво із оригінальною рисою нестандартних інгредієнтів та смаку. Щиро бажаємо смачного куштування та лише найприємнішого проведення часу у цікавій розмові.

Як Ви вже зауважили у рецептах, рекомендованих нами, є чимало поля дій для прояву оригінальної творчої фантазії та креативу. Ви завжди зможете покращити печиво родзинкою креативу та смачної видумки, адже ми пропонуємо основу, так звану класику випічки, а для Вас залишаємо поле дій для вдосконалення та поширення. Будемо раді отримати від Вас зворотній зв’язок про Ваші новаторські рішення та ідеї. Смачного !

Категорія:
  Новини
цим записом поділились 0 разів
 000